Altijd online korting

Online Korting 

Wij Nederlands zijn gek op korting. En we kopen veel online, dus zoeken we naar manieren om korting te krijgen.

Veel mensen zoeken eerst online naar kortingscodes. Maar die werken soms niet. Dat is heel vervelend. Zijn er dan geen andere manieren om korting te krijgen?

Altijd online korting krijgen

Op deze website kun je lezen over spaarsites. Dit zijn websites die veel mogelijkheden bieden om geld te verdienen, zoals met: reclame mails. Deze sites bieden ook korting op heel veel webshops.

Dat werkt zo:

De spaarsites hebben afspraken gemaakt met online winkels. Zij krijgen geld betaald als zij klanten doorsturen naar een webshop. De spaarsites ontvangen dus een vergoeding als een lid aankopen doet bij een webshop. Maar dan moet wel op een speciale knop op de spaarsite zijn gedrukt, zodat de aankoop geregistreerd kan worden. Pas dan ontvangt de spaarsite een vergoeding van de webshop. Een gedeelte wordt teruggegeven aan jou!

Dit is een handige manier om online korting te krijgen. Op bijna alles wat je online koopt, krijg je geld terug betaald. Dit heet cashback. Het geld krijg je terug op je rekening gestort!

Bekijk een overzicht van spaarsites waar je online korting krijgt

online korting

Waarop krijg ik online korting?

Vergeet het gedoe met kortingscodes; regel zelf je online korting! Met de spaarsites kun je in veel gevallen extra korting krijgen op alles wat je online koopt. Vaak is de korting (cashback) zelfs te combineren met kortingscodes en geldt deze ook op aanbiedingen. Dat is dus dubbele korting!

De cashback geldt op heel veel wat je online kunt kopen. Voorbeelden zijn:

  • kleding
  • boodschappen
  • tickets
  • vakanties
  • mobiele telefoon abonnementen

Hoeveel bespaar ik met de online korting?

Dit hangt een beetje af van wat en hoeveel je precies online koopt.

De korting varieert van enkele procenten tot zelfs 20%!

Meld je hier gratis aan en krijg voortaan korting op bijna alles wat je online koopt!